Yakuza Review

Ανάπτυξη:Sega
Έκδοση:Amusement Vision
Κατηγορία]:Action-adventure
Ημ/νία κυκλοφορίας:June 17, 2004
Σύστημα:Playstation2
Players:Single-Player

Ανάπτυξη:Sega
Έκδοση:Amusement Vision
Κατηγορία]:Action-adventure
Ημ/νία κυκλοφορίας:June 17, 2004
Σύστημα:Playstation2
Players:Single-Player
Πρόλογος
Γεια σας videogamerz,σήμερα θα γράψω review για ένα παιχνίδι που έπεσε πολύ κάψιμο και να φανταστείτε δεν έβγαινα από το σπίτι για μια εβδομάδα.Λοιπόν το yakuza είναι ένα παιχνίδι που πολλοί λίγοι το λατρεύουν στην Ευρώπη και πολλοί στην Ιαππωνία ,το παιχνίδι έχει πολύ καλό Story και ο χειρισμός είναι μοναδικός αλλά ας ξεκινήσουμε την παρουσίαση!
Ιστορία
Το Story είναι αυτό που μου αρέσει σε αυτό το παιχνίδι,καθώς ειναι σαν να βλέπεις μια ταινία δράσης με δράμα και λίγες στιγμές χαράς.Η sega θέλει να σε βάλει στον κοσμώ με τους yakuza,να δεις πως ζούνε,τι κάνουνε,και το σημαντικότερο είναι οτι ο πρωταγωνιστής Kazuma Kyriu είναι ένας yakuza που ξερει να λέει τα πράγματα με το όνομα τους(Όπως ο Demonas xD(kidding argiri ) ή τον Dante απο devil may cry). Όπως είπα ονoμάζεσαι Kiryu Kazuma και είσαι ένας πολύ καλός yakuza απο την Tojo Clan.Εκεί που πάνε καλά τα πράγματα,μαθαίνεις ότι κάποιος από την Tojo clan θέλει να βιάσει την αδελφή του καλύτερού φίλου.Μετά από μια σειρά γεγονότων(Δεν μπορώ να σας πω για ευνόητους λόγους) ξεκινάει η περιπέτεια η οποία πραγματικά σε καθηλώνει.

Σημαντικό:Οι yakuza είναι μια από τις μεγαλύτερες μαφίες του κόσμου
Gameplay
Το Yakuza μπορεί εύκολα κάποιος να το αποκαλέσει ως το GTA της Ιαπωνίας,μόνο που δεν μπορείς να κλέψεις αυτοκίνητα,να ξοδέψεις λεφτά σε μαγαζιά,μπαρ κτλ.Στις μετακινήσεις μπορείτε πάρετε ταξί αντί να προχωράτε αργά με τα ποδιά στις διαφορές τοποθεσίες που σας ενδιαφέρουν
Fighting System
Το Fighting system σχεδιάστηκε έτσι ώστε να μπορέσετε να εκτελέσετε τα κόλπα πιο χαλαρά και να μην ξοδεύετε λεφτά σε τηλεχειριστήρια. Όσο πολεμάτε κερδίζετε και Εxperiance.Tο ΕΧP σας μαθαίνει καινούρια κόλπα. Ένα πολύ καλό πράγμα που έκαναν στην Sega είναι η προσθήκη των όπλων.Δεν γίνεται να είσαι yakuza και να μην έχεις όπλο,είναι ντροπή

Γραφικά
Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι έχει καλά γραφικά,καθώς η πόλη είναι πολύ καλά σχεδιασμένη.Νιώθεις πραγματικά ότι είσαι στην Ιαπωνία και γενικά με τα γραφικά στα cutsceen ζεις την στιγμή.

Ήχος
Τι να πω, μιλάμε για ταλέντα δεν έχω λογια περιγράψω τον ήχο ,οι αμερικανικές φωνές κάνουν το παιχνιδι πολύ καλώ και το καλύτερο οι 7 λέξεις στις 10 είναι βρισιές :DDDΣε πωρώνει πραγματικά.

Επίλογος
Λοιπόν φτάσαμε και στον επίλογο αλλά δεν έχω πολλά πράγματα να σας πω.Το παιχνίδι είναι σαν πραγματικές ιστορίες με πολύ δράμα και το παιχνίδι σου περνάει ένα μήνυμα: ότι καμιά φορά μπορεί να είναι καλύτερα να μην γυρίζεις στο παρελθών και να κοιτάζεις το μέλλων. Αυτά έχω να πω ελπίζω να σας άρεσε το review μου. Καλη σας μερα
Βαθμολογία
Story:10
Gameplay:10
Graphics:8.7
Sound:10
Γενικά:9.3

View the profile

» Champions League The Official Thread
» Τελευταιες αγορές και μίνι σχόλια απο τους videogamerz!!!!!!!!!!!!
» Lollipop Chainsaw
» Εκλογές στις 6 Μαίου
» The Last of Us
» Εβδομαδιαίες πωλήσεις
» Kirby's Epic Yarn
» Way of The Samurai 3
» H EA ανακοινώθηκε ως η χειρότερη εταιρεία για το 2012