Videogamez Forum

Κάνε εγγραφή τώρα,τα μέλη του site σε περιμένουν για άπειρες συζητήσεις γύρω από τα videogamez και να σου λύσουν όλες τις απορίες σου!

Resident Evil: The Mercenaries 3D

Share

pekinoua
    Videogamez Gamer
    Videogamez Gamer

Αριθμός μηνυμάτων: 3494
    Τόπος: Athens

Απ: Resident Evil: The Mercenaries 3D

Δημοσίευση από pekinoua στό Τετ Aug 31, 2011 4:40 pm

Είναι επαναλαμβανόμενο και αυτό έχει ζωτική σημασία. Όσο καλό και αν είναι ένα παιχνίδι, αν είναι κάτι που θα βαρεθείς εύκολα και θα σε κρατήσει λίγο καιρό, δεν θα έπρεπε να κοστολογείται με πλήρης τιμή. Τώρα για το 8, Ο βαθμός μπορεί να είναι και 7.5 γιατί αν κάνεις τις πράξεις βγαίνει 7.75 αλλά είπα να είμαι ευνοικός. Μην δίνεις όμως σημασία στον βαθμό αλλά σε ότι σχόλια κάνω. Εκεί είναι η σημασία. Δεν αξίζει αγορά πάνω από 20Ε, πάντα κατά την γνώμη μου, γιατί είναι τελείως επαναλαμβανόμενο και όπως είπα και πιο πριν είναι το Mini Game αλλά υπερφουσκωμένο, 3D και portable.

gabriel
    Videogamez Gamer
    Videogamez Gamer

Αριθμός μηνυμάτων: 3676
    Τόπος: AΘΗΝΑ

Δημοσίευση από gabriel στό Τετ Aug 31, 2011 4:45 pm

Ομολογω οτι δεν διαβασα το review γιατι δεν με ενδιαφερει το παιχνιδι oποτε δεν μπορω να πω μπραβο ή κατι σχετικο, αλλα οταν ειδα το βαθμο απορησα γιατι εσυ ο ιδιος ειχες πει οτι δεν αξιζει αγορα για πανω απο 20Ε. Οπως ομως ξαναειπα δεν εχω διαβασει το review που μπορει να ειναι καλογραμμενο και να εξηγει πολλα πραγματα, οποτε δεν ειμαι απολυτος, απλως εξεφρασα την εκπληξη μου. Smile

Miltiadhs
    Videogamez.gr Reviewer
    Videogamez.gr Reviewer

Αριθμός μηνυμάτων: 1644

Δημοσίευση από Miltiadhs στό Πεμ Sep 01, 2011 8:16 am

The Godfather. έγραψε:MΠΡΑΒΟ PEKI για την κατατοπιστικοτατη παρουσιαση σου!Φαινεται οτι εχεις περασει αρκετες ωρες στον κοσμο του RE:TM.Και παλι συγχαρητηρια!
    Βεβαια θα ηθελα να πω και σον Νικο απο πανω οτι το καλυτερο RE ειναι το 2 μακραν...και πιστευω πρεπει να το δοκιμασεις στον κυβο!!

+100000 για Godfather.Το 2 το ελιωνα στο παλιο καλο PS1 .Μετα βγηκε το 3 ,το Nemesis που ηταν ΕΞΙΖΟΥ καλο(για μενα τουλαχιστον).Πρεπει να παιξεις αυτα τα 2 οπωσδηποτε

Raiden
    Videogamez.gr Reviewer
    Videogamez.gr Reviewer

Αριθμός μηνυμάτων: 1340
    Τόπος: Λευκωσία

Δημοσίευση από Raiden στό Πεμ Sep 01, 2011 8:49 pm

Σαν αρπακτή το έβλεπα το παιχνίδι αλλά είναι καλό που υπάρχουν άτομα που υποστηρίζουν το αντίθετο με επιχειρήματα. Μπράβο για το review!!!!

pekinoua
    Videogamez Gamer
    Videogamez Gamer

Αριθμός μηνυμάτων: 3494
    Τόπος: Athens

Δημοσίευση από pekinoua στό Πεμ Sep 01, 2011 9:03 pm

Καλά, αρπαχτή δεν το λες, αλλά δουλειά του ποδαριού να βγάλουν χρήματα μέχρι να έρθει το RE: Revelations το λες :P Η μεγαλύτερη ένσταση μου για το παιχνίδι είναι η τιμή που δεν επιδέχεται κάτι που κυκλοφορεί ως Mini Game σε άλλα, όσο επιπλέον περιεχόμενο και να έχει, να πουλιέται σαν Full παιχνίδι.

Η ώρα είναι Κυρ Μαϊος 20, 2012 6:33 pm