Είναι επαναλαμβανόμενο και αυτό έχει ζωτική σημασία. Όσο καλό και αν είναι ένα παιχνίδι, αν είναι κάτι που θα βαρεθείς εύκολα και θα σε κρατήσει λίγο καιρό, δεν θα έπρεπε να κοστολογείται με πλήρης τιμή. Τώρα για το 8, Ο βαθμός μπορεί να είναι και 7.5 γιατί αν κάνεις τις πράξεις βγαίνει 7.75 αλλά είπα να είμαι ευνοικός. Μην δίνεις όμως σημασία στον βαθμό αλλά σε ότι σχόλια κάνω. Εκεί είναι η σημασία. Δεν αξίζει αγορά πάνω από 20Ε, πάντα κατά την γνώμη μου, γιατί είναι τελείως επαναλαμβανόμενο και όπως είπα και πιο πριν είναι το Mini Game αλλά υπερφουσκωμένο, 3D και portable.
Resident Evil: The Mercenaries 3D

pekinoua- Videogamez Gamer

- Αριθμός μηνυμάτων: 3494
Τόπος: Athens
- Post n°13
Απ: Resident Evil: The Mercenaries 3D

gabriel- Videogamez Gamer

- Αριθμός μηνυμάτων: 3676
Τόπος: AΘΗΝΑ
- Post n°14
Ομολογω οτι δεν διαβασα το review γιατι δεν με ενδιαφερει το παιχνιδι oποτε δεν μπορω να πω μπραβο ή κατι σχετικο, αλλα οταν ειδα το βαθμο απορησα γιατι εσυ ο ιδιος ειχες πει οτι δεν αξιζει αγορα για πανω απο 20Ε. Οπως ομως ξαναειπα δεν εχω διαβασει το review που μπορει να ειναι καλογραμμενο και να εξηγει πολλα πραγματα, οποτε δεν ειμαι απολυτος, απλως εξεφρασα την εκπληξη μου. 

Miltiadhs- Videogamez.gr Reviewer

- Αριθμός μηνυμάτων: 1644
- Post n°15
The Godfather. έγραψε:MΠΡΑΒΟ PEKI για την κατατοπιστικοτατη παρουσιαση σου!Φαινεται οτι εχεις περασει αρκετες ωρες στον κοσμο του RE:TM.Και παλι συγχαρητηρια!
Βεβαια θα ηθελα να πω και σον Νικο απο πανω οτι το καλυτερο RE ειναι το 2 μακραν...και πιστευω πρεπει να το δοκιμασεις στον κυβο!!
+100000 για Godfather.Το 2 το ελιωνα στο παλιο καλο PS1 .Μετα βγηκε το 3 ,το Nemesis που ηταν ΕΞΙΖΟΥ καλο(για μενα τουλαχιστον).Πρεπει να παιξεις αυτα τα 2 οπωσδηποτε

Raiden- Videogamez.gr Reviewer

- Αριθμός μηνυμάτων: 1340
Τόπος: Λευκωσία
- Post n°16
Σαν αρπακτή το έβλεπα το παιχνίδι αλλά είναι καλό που υπάρχουν άτομα που υποστηρίζουν το αντίθετο με επιχειρήματα. Μπράβο για το review!!!!

pekinoua- Videogamez Gamer

- Αριθμός μηνυμάτων: 3494
Τόπος: Athens
- Post n°17
Καλά, αρπαχτή δεν το λες, αλλά δουλειά του ποδαριού να βγάλουν χρήματα μέχρι να έρθει το RE: Revelations το λες
Η μεγαλύτερη ένσταση μου για το παιχνίδι είναι η τιμή που δεν επιδέχεται κάτι που κυκλοφορεί ως Mini Game σε άλλα, όσο επιπλέον περιεχόμενο και να έχει, να πουλιέται σαν Full παιχνίδι.

» Champions League The Official Thread
» Τελευταιες αγορές και μίνι σχόλια απο τους videogamerz!!!!!!!!!!!!
» Lollipop Chainsaw
» Εκλογές στις 6 Μαίου
» The Last of Us
» Εβδομαδιαίες πωλήσεις
» Kirby's Epic Yarn
» Way of The Samurai 3
» H EA ανακοινώθηκε ως η χειρότερη εταιρεία για το 2012