Συγχαρητήρια στο Νικόλα.Ένα από τα καλύτερα και πρωτότυπα zelda που έχουν βγει ποτέ!
The Legend Of Zelda:Skyward Sword Review

paixtis- Beginner

- Αριθμός μηνυμάτων: 63
Τόπος: Δράμα,Θεσ/νίκη

SolidGamer- Pro Gamer

- Αριθμός μηνυμάτων: 1315
Τόπος: Λήμνος
Μπραβο Νικο για το πολυ ωραιο review και επισημενεις καποια πραματα που δεν τα ακουσα απο αλλου οπως η εναλλαγη μερας-νυχτας σε μη πραγματικο χρονο.
Εχω το παιχνιδι και εχω φτασει στην Lanyard (η καπως ετσι) Ερημο.
Ειμαι πολυ ενθουσιασμενος αλλα ειναι νωρις για να εχω μια τελικη εικονα.
Επισης διαφωνω για την βαθμολογια καθως εκτος απο τα πολυ λιγα αρνητικα που αναφερες,το παιχνιδι δεν εχει VOICE ACTING.Ειναι απαραδεκτο κατα τη γνωμη μου σε παιχνιδια αυτης της γενιας,και εδω να πω οτι ειμαι εναντια να βαλουν φωνη στον Link,αλλα οι αλλοι χαρακτηρες...?
Εχω το παιχνιδι και εχω φτασει στην Lanyard (η καπως ετσι) Ερημο.
Ειμαι πολυ ενθουσιασμενος αλλα ειναι νωρις για να εχω μια τελικη εικονα.
Επισης διαφωνω για την βαθμολογια καθως εκτος απο τα πολυ λιγα αρνητικα που αναφερες,το παιχνιδι δεν εχει VOICE ACTING.Ειναι απαραδεκτο κατα τη γνωμη μου σε παιχνιδια αυτης της γενιας,και εδω να πω οτι ειμαι εναντια να βαλουν φωνη στον Link,αλλα οι αλλοι χαρακτηρες...?

pekinoua- Videogamez Gamer

- Αριθμός μηνυμάτων: 3494
Τόπος: Athens
SolidGamer έγραψε:
Αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό πιστεύω. Αν ρωτήσεις τους περισσότερους fans της σειράς, δεν θα ήθελαν Voice Acting, γιατί και αυτό(μαζί και ο Link που δεν μιλάει) είναι κάποια standarts της σειράς. Ωστόσο, στο SS, ιδιαίτερα στον Link είδαμε νομίζω διάφορες εκφράσεις και αντιδράσεις, με τις οποίες μπορούσαμε να καταλάβουμε καλύτερα τα λόγια της. Όπως είπα τέλος πάντων, είναι υποκειμενικό. Ακόμα και σε μελλοντικό Zelda για το Wii U λχ, δεν πιστεύω να δούμε voice acting ακόμα και αφού μπορούν και με το παραπάνω.

nikol@r@s- Administrator

- Αριθμός μηνυμάτων: 6547
Τόπος: Aθήνα
Ακριβώς,εκτός αυτού πιστεύω ότι αν μίλαγε κάποιος από τους πρωταγωνιστές ή ακόμη και ο ίδιος ο Link,θα χανόταν η μαγεία ολόκληρης της σειράς

Obelix- Gamer

- Αριθμός μηνυμάτων: 483
Τόπος: Ellada
wow fantastiko review nikola,k to paixnidi den paizete.to termatisa prin liges meres k emeina kata eyxaristimenos!!!

SolidGamer- Pro Gamer

- Αριθμός μηνυμάτων: 1315
Τόπος: Λήμνος
nikol@r@s έγραψε:Ακριβώς,εκτός αυτού πιστεύω ότι αν μίλαγε κάποιος από τους πρωταγωνιστές ή ακόμη και ο ίδιος ο Link,θα χανόταν η μαγεία ολόκληρης της σειράς![]()
Και βεβαια δεν θα πρεπει να βαλουν ποτε φωνη στον Link,γιατι ποτε δεν μιλησε στη σειρα!
Αλλα ολοι οι αλλοι χαρακτηρες μιλανε και αυτα που λενε τα εμφανιζει στην οθονη με γραμματα.Που ειναι λοιπον το κακο ή αυτο που θα πειραξει τους φαν(μαζι και εμενα) αμα βαλουν voice acting,ισα ισα θα πετυχουν ενα πιο ρεαλιστικο παιχνιδι και δεν θα βαριεσαι τοσο την ωρα που μιλανε.
Και ξανασχολιαζω αφου το εχω τερματισει(πανε καμποσες μερες).
Το παιχνιδι ηταν φοβερο,αν και στην αρχη ειμουν καπως επιφυλακτικος,αλλα οπως ολα τα zelda δεν μας βαζει κατευθειαν στο ψητο.Οπως ειπε και στο ρεβιου ο Νικος εχει νεους μηχανισμους gameplay και το wiimotion+ δεινει μια αλλη αισθηση,τα γραφικα τα περιμενα καλυτερα,αλλα τελικα αυτα ειναι τα ορια του wii,επισης να πω οτι δεν με αφησαν δυσαρεστημενο καθως μου αρεσε η υλοποιηση του cell-shaded.
Ο σχεδιασμος των αντιπαλων σε καποια σημεια ειναι καπως σαχλος,αλλα ο τροπος που τους πολεμας παντα ειναι ενδιαφερον.Τα bosses ειναι αρκετα ενδιαφερον,ομως λιγοτερα απο αυτα μου μειναν ως επικα σε σχεση με το twillight princess.
Οσο αφορα αν ειναι το καλυτερο Zelda ειναι τελιως υποκειμενικο,αλλα κατα τη γνωμη μου οχι,δεν παυει παντως να ειναι ενα Zelda με οτι αυτο συνεπαγετε και με νεους μηχανισμους στο gameplay!
Να αναφερω οτι καποια dungeon ειναι απο τα καλυτερα στη σειρα με πολλες εξυπνες ιδεες και νεους μηχανισμους.Η μουσικη κραταει τον πηχη της σειρας ψηλα,οπως ηταν!
Τελος η ιστορια κραταει αμειωτο το ενδιαφερον αλλα παταει στις γενικες γραμμες της σειρας,χωρις να προσφερει κατι πολυ ανατρεπτικο στην πλοκη!
Αμα μπορουσα να το βαθμολογισω θα του εδινα κατι αναμεσα σε 9 και 9.5

View the profile

» Champions League The Official Thread
» Τελευταιες αγορές και μίνι σχόλια απο τους videogamerz!!!!!!!!!!!!
» Lollipop Chainsaw
» Εκλογές στις 6 Μαίου
» The Last of Us
» Εβδομαδιαίες πωλήσεις
» Kirby's Epic Yarn
» Way of The Samurai 3
» H EA ανακοινώθηκε ως η χειρότερη εταιρεία για το 2012